НовиниКой живее в "Младост 5" ?

младост 5

Великолепният и талантлив екип Краси Радков, Иво Сиромахов, Венета Харизанова и Мариан Бачев ще радва зрителите на bTV със своите импровизаторски умения в шоуто „Младост 5”от 15 март, всяка петъчна вечер, от 20 ч.

Забавните домакини Краси и Иво ще посрещат в своята квартира както постоянни, така и неочаквани гости, които ще „играят” с истинските си имена от реалния живот. Сред тях са актьори, певци, танцьори, както и представители от други сфери на обществения и културен живот. Всички те – домакини и гости – ще бъдат изненадвани и поставяни в редица комични ситуации от сценарния екип, който се състои от Тошко Йорданов, Ивайло Вълчев и Филип Станев. Ролята на Модератора, или човекът, който дава персоналните напътствия на участниците в шоуто и „ръководи” сюжетната линия , е поверена на Тошко Йорданов.

„Много често дори на Модератора му се налага да импровизира, ръководен от реакциите и действията на участниците в „Младост 5”. Тоест не само аз и колегите сценаристи можем да изненадаме Краси, Иво, Мариан и Венета, както и останалите гости. Това е страхотно, защото по този начин се ражда истинската импровизация, която изключително много забавлява както публиката, която реагира спонтанно на шегите, така и нас, участниците в шоуто”, коментира Тошко Йорданов.

„Младост 5” е българският вариант на световния формат Schillerstrasse („Шилерщрасе”) на компанията SevenOne International, който се базира изцяло на изкуството на импровизацията и на актьорските умения на главните действащи лица.