НовиниСашо Диков заема мястото на Карбовски

дикофф

Сашо Диков става водещ на ДИКOFF – най-новият проект на Нова ТВ и продуцентска къща „Телеман". Предаването ще стартира на 02 март и ще превземе три часа от ефира на медията – всяка събота, от 16.00 до 19.00 ч.

Сашо Диков безспорно е лице, което няма нужда от представяне – журналистът, който през всичките години от своята кариера винаги е на точното място, в точното време, безкомпромисен, болезнено остър и откровен, много често дори неудобен.

Такова ще бъде и новото предаване, което не случайно носи неговото име – ДИКOFF. „Ушито" изцяло по мярка на своя водещ, също като него, то ще бъде мъжкарско, спорно, ръбато, едновременно с това – честно и безспорно, но преди всичко с кауза – да показва тези, които продължават да отстояват принципите си, продължават да стърчат – обрулени, но не и пречупени, верни докрай на българската си принадлежност.

Новото предаване ДИКOFF ще продължи да следва принципа, който именно екипът на продуцентска къща Телеман наложи в родния ефир – да среща "горната" и "долната" земя, да пита първата дали е щастлива, когато вижда как живее втората. Ще показва тези, от които зависи, и тези, които зависят – и винаги ще ни среща с неочакваните моменти, в които тези зависимости се преобръщат.

Интервюта в студиото, преки видеоконферентни разговори от най-недостъпните точки на страната, емоционално разказани истории на обикновени хора – ДИКOFF ще бъде витрина на общия ни живот. Нищо, че витрината много често прилича на сергия...

ДИКOFF с водещ Сашо Диков от 2 март, всяка събота, от 16:00 до 19:00 часа. Три часа безкомпромисни разговори и среща с истинските човешки истории.