НовиниЗвездите в Dancing Stars

dancing-stars

Александра Сърчаджиева ще води третия сезон на "Dancing Stars" по NovaTV. Засега е ясно, че като втори водещ ще й партнира мъж, но името му знаят само продуцентът на шоуто Нико Тупарев и няколко души от екипа на компанията му "Олд скул". Със сигурност обаче водещият до Сърчаджиева ще е бивш кадър от конкурентната bTV.

Освен него и друго лице, станало популярно там, ще влезе в танцовото шоу - Наталия Кобилкина, пише "24 часа". Първият член на журито е Илиана Раева, която бе част от журито и във втория сезон.

Засега официално се знаят имената на няколко звездни персони, които ще танцуват в шоуто - Румен Луканов, Глория, Латина Петрова, Елен Колева и Детелин Далаклиев. Венета Райкова също е получила покана да се включи в танците.

Световноизвестният формат на BBC Worldwide вече е спечелил милиони почитатели по цял свят. Българските зрители също го познават, но само в ефира на Нова телевизия през пролетта ще се убедят, че всеки следващ танц е по-вдъхновяващ от предишния.Формата ще се излъчва в праймтайма на Нова два пъти седмично от 11-ти март.