ПредаванияБългария търси талант

„България търси талант“ е българската версия на американската риалити поредица "Got Talent", създадена от продуцента Саймън Кауъл.
Предаването започна в българския ефир през пролетта на 2010 година и се излъчва от телевизия bTV. През 2012 година стартира и вторият сезон на реалити формата. В него участие могат да вземат всички хора без ограничение във възрастта с всякакви различни умения - професионалисти и аматьори, хора с таланти и хора с желание за изява и всичко, което може да бъде представено пред зрителите. Тази година стана прецедент, като Магърдич Халваджиян беше заместен в журито от Красимир Радков. Останалата част от журито са добре познатите и от първият сезон на формата Любен Дилов син и Хилда Казасян.
Водещите са красавиците Мария Игнатова и Алекс Раева. Победителят и тази година ще грабне голямата награда от 60,000 лева. Всеки вторник от 20:00 до 22:00 чеса се излъчват концертите на живо, а в четвъртък от 21:00 до 22:00 чеса зрителите научават кой продължава към големия финал.

Водещи: 
Мария Игнатова и Алекс Раева
Начало: 
Всеки вторник от 20:00 чеса, четвъртък от 21:00 чеса
Телевизия: 
Average: 4.3 (25 votes)