НовиниКой ще е в "Шатра"-та по NOVA телевизия

шатра

Съвсем скоро NTV ще предложи на зрителите един интересен социален експеримент, който ще провокира и ще разсмива. „Шатра" е името на най-новия реалити формат, който ще стартира в ефира на NTV , а уникалното в него е, че ще събере под един покрив известни български личности с четири големи ромски фамилии.

„Шатра" ще забавлява зрителите, като в същото време ще разкрива начина на живот на ромите в България, неговата пъстрота, простота, веселие и проблеми.

В рамките на няколко дни БГ звезди ще трябва да живеят в ромската общност, като се съобразяват с правилата, обичаите и реда в семейството. Първите, които ще влязат в „Шатра", са попмузикантът и артист Любо от „Те", режисьорът, сценарист и актьор Андрей Слабаков и ко-водещата в „На кафе" Диляна Маринова-Джуджи.

Реалити форматът ще поднесе много необичайни и комични ситуации, музика, танци, напрежение, драматични моменти и не на последно място, ще разкрие могат ли известните личности да живеят с ромските си домакини под един покрив и на какво могат да се научат един друг.

Продуцент на предаването е продуцентска къща „Паприка Латино" („X Factor", „Черешката на тортата", „Фермер търси жена"). За първи път „Шатра" се излъчва в Румъния, където постига изключителен успех, а след това в Сърбия.

Какво ще се случи, когато четири ромски фамилии посрещнат българските звезди, какво ще вземат един от друг – чаша сол или чаша захар, предстои да разберем на 5 февруари с „Шатра" по NTV .