НовиниКакво да очакваме през новия телевизионен сезон?

И тази есен телевизиите ще се надпреварват за рейтинги и ще залагат на зрелищни шоута и доказали се вече предавания в родния ефир. Но освен обновени предавания, зрителите ще гледат някои нови и свежи попълнения.

Зрителите на bTV ще станат свидетели на вторият сезон на музикалното реалити "Гласът на България" и новото предаване на Наталия Симеонова - "Предай нататък". На екран и ще проследим и вече познатите за ефира предавания като "Модерно", "Шоуто на Слави" и "Търси се", които дават заявка за по-различен и обновен облик.
Българските сериали и тази есен ще са част от ефира на bTV и ще проследим новите сезони на "Столичани в повече", "Седем часа разлика", "Домашен арест", както и новите заглавия които стартират със сагата "Къде е Маги?"

В Нова телевизия и през този сезон ще залагат на реалити формати. През септември стартира поредния сезон на "Vip Brother", а няколко месеца по-късно на пролет, ще гледаме и "Big Brother". Отново ще станем свидетели и на кулинарни умения в "Черешката на тортата", като този път няма да участват родни ВИПове, а фенове на предаването, които са изявили желание да покажат заложби в кухнята.
Друго гледано предаване се завръща в ефира на NTV - "Имаш поща" с водещата Гала. Разбира се и едни от най-чаканите предавания "Господари на ефира" и "Пълна лудница" също ще се борят за рейтинг през есента. Едно от най-успешните и доказали се имена в българската журналистика – Кеворк Кеворкян, ще възроди легендата „Всяка неделя". Ново допълнение в програмата на телевизията е "Събуди се...", сутришен блок, който ще дава начало на уикенда от септември.

TV7 този сезон ще залагат също на авторски продукции. Вниманието на дамите ще е привлечено от шоуто "Кралица на шопинга" където всяка седмица пет решителни жени ще разполагат с ограничено време и ограничен бюджет, за да демонстрират своя стил в облеклото. Миналата година Христо Сираков си търси жена и до колко я откри само той си знае, но тази година е ред на Тодор Славков, във формата "Х Милионер търси съпруга". Бохемът ще се впусне да намери половинка, достойна да се впише в родословното дърво. Предаването "Споделено с..." отново ще залага на нова визия, като смени водещата Вихра с поп-фолк певицата Кали.