НовиниКой е къртицата?

къртицата

Приключенски формат номер 1 в света започва от март по TV7 . Може да очакваме всичко от най-мащабното риалити шоу правено у нас. Участниците в "Къртицата" ще са комбинация от големи звезди и съвсем обикновени хора. Наградата, за която ще се борят, е 250 хил. лв.

Продуцентите обещават зрелищно шоу, без аналог, и много знаменитости. Сред тях са Николета Лозанова, Азис и Деян Донков. Участниците ще живеят заедно 3 месеца на тайно място. Предстоят кастинги в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Първите осмелили се да участват в грандиозния проект са мегазвездите Деян Донков, Николета Лозанова и Азис. Те вече заснеха и своите видео визитки.

Най-търсената, най-желаната и най-скандалната българка в момента - Николета Лозанова става част от големия риалити формат по TV7 и се врича във вярност. За пореден път. Този път обаче избраникът е "Къртицата".

Звездата на Народния театър Деян Донков, е другият ВИП участник в риалитото. В своята видео визитка, той играе заподозрян в престъпление, който приема да съдейства за разкриването на предателя - къртицата.

"Къртицата" е първото интерактивно риалити, в което зрителите ще бъдат преки участници и ще печелят награди. Интерактивното риалити ще подложи участниците както на физически, така и на психически изпитания, а кой е къртицата ще бъде тайна до самия финал, дори за продуцентите Иван и Андрей. Те са и водещи на шоуто, което няма аналог в българския ефир.

Началото на първият български сезон на най-успешното световно риалити шоу е на 25 март по TV7 !