НовиниКато две капки вода

kato dve kapki voda

Смятате ли, че е възможно да видите Лейди Гага, Риана, Майкъл Джексън и Фреди Меркюри на една сцена? На пръв поглед отговорът е категорично „не". Това обаче няма да е за дълго, тъй като от пролетта един от най-популярните телевизионни формати ще направи това напълно възможно.

„Като две капки вода" е името на най-новото предаване, което ще стартира в ефира на NTV през пролетта и което безусловно ще ни накара да танцуваме, да пеем и да се преобразяваме.

В светлината на прожекторите ще застават осем известни личности, но не такива, каквито ги познаваме, а с напълно нова самоличност. Тяхната задача ще бъде да влязат в образа на световна музикална звезда – да придобият нейната визия и сценично поведение, да пресъздадат неговия глас и стил на пеене... накратко, да бъдат като две капки вода.

Музикалното шоу е един от най-популярните формати на холандската компания Endemol и е пожънало небивал успех в страни като Великобритания, Испания, Италия и дори в далечните Китай, Аржентина, Чили и др.

През пролетта то ще дебютира и в ефира на Нова телевизия, за да ни срещне с най-впечатляващите и вдъхновяващи трансформации и да ни направи свидетели на неповторими превъплъщения, много смях и забавление и неподозирани таланти.

Водещите на шоуто ще са добре познатите ни лица, господарите на ефира Зуека и Димитър Рачков, а в журито влизат продуцентът на формата Магърдич Халваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Казасян.