НовиниКъде е Маги?

Kyde-e-magi

Много драматизъм, напрежение, силни емоции и една изключително вълнуваща история за взаимоотношенията между родители и деца и проблемите на младите хора ще завладеят зрителите на bTV със сериала „Къде е Маги?”.

Продукцията е първата от новата вълна модерни български сериали на bTV, която стартира тази есен в праймтайм. Обичаните български актьори Георги Стайков, София Кузева-Чернева, Параскева Джукелова и Атанас Сребрев са само част от звездния актьорски състав, а освен популярни лица в „Къде е Маги?“ зрителите ще видят и непознати за аудиторията, но изключително талантливи, млади артисти. «Къде е Маги?” е в жанра семейна драма с крими елементи, в която сред основните акценти са проблемите на младите хора и важните житейски въпроси, свързани с тях. Сериалът е заснет с качество на кино продукция, също както всички български сериали, продуцирани от bTV.

Историята в „Къде е Маги?“ проследява живота и отношенията между членовете на няколко семейства. Нещата се променят, когато един човек с много важно място в живота на всеки един от тях изчезва. Това събитие преобръща ежедневието, душевността и мислите на хората, чийто вътрешен и външен мир са свързани пряко или косвено със съдбата на изчезналия. Търсенето на физически следи се превръща в търсене на много други истини – за истинските нужди и битките на младите, за силата на личните чувства и желания, за взаимоотношенията между близки хора, родители и деца, както и за свободата на духа и независимостта.

Георги Стайков и София Кузева се срещат отново на снимачната площадка след цели 20 години. Този път, обаче, той е спечелил сърцето й и тя е негова съпруга. Двамата изпълняват ролите на Радослав и Вяра Табакови – щастливо женени от много години и родители на три деца. Екранно семейство са и Параскева Джукелова и Атанас Сребрев в ролите на Катерина и Бранко Андонови, които също се радват на пълна къща и две необикновени деца. Връзката между двете семейства са Радослав (Г. Стайков) и Катерина (П. Джукелова) - брат и сестра със сложни взаимоотношения. В „Къде е Маги?” всеки ще потърси у себе си отговор на въпросите добър родител ли съм, отнасям ли се добре с децата си и знам ли какво се случва в техния вътрешен свят. Младите герои ще преосмислят ролята на родителите си в своя собствен живот.