НовиниИван и Андрей превземат уикенда по TV7

tv7

От следващия уикенд TV7 стартира с обновена програмна схема, част от която са култовото предаване "Сблъсък" и съботно-неделният блок - "Терминал 7". До средата на седмицата се очаква подготовката да приключи.

Утре, в 11 ч., в Хотел "Хилтън", Иван и Андрей, които са продуценти на новото риалити на TV7 – "Къртицата" и изпълнителният директор на TV7 - Николай Бареков, ще дадат пресконференция. На нея те ще разкрият какво ще могат да очакват зрителите на най-бързо развиващата се телевизия у нас през март.

"Другите се променят, "Сблъсък" си остава същото шоу", е мото, което изключително пасва на легендарното предаване. То ще се завърне в същия формат, но ще се излъчва и през двата почивни дни. Това, по думите на Андрей, ще позволи в него да влязат всички рубрики, които през годините бяха създадени в рамките на формата. Съботният брой ще бъде посветен на по-актуални обществено-политически теми, а неделният - на лайфстайл рубриките.

Шоуто ще се излъчва всяка събота и неделя от 8.00 ч. От 9.00 ч. зрителите ще могат да гледат рейтинговите публицистични предавания "Факторът Кошлуков" и "Насреща Люба Кулезич".

След 12 ч. започва дългото следобедно шоу "Терминал 7", където ще бъде и сензационното завръщане на Миглена Ангелова – от 12.00 до 13.00 ч. в "Съдът влиза". Освен това, Ангелова ще се изявява и с двучасовата авторска рубрика "Открий себе си".

В събота "Терминал 7” продължава с Любен Дилов–син, който ще провокира зрителите, които не са съгласни с мнението му, да го удавят на живо в "Пуснете водата".

В неделния ден в "Терминал 7" застъпват любимите водещи Жени Калканджиева, Мая Савова и Катето Евро в най-шумното ток-шоу в българския ефир "Жените говорят". Водеща на "Град на ангели" ще бъде Ирина Тенчева. Финал на неделния блок дава "Игри на съдбата", с автор и водещ Диди Алексиева.