ФилмиThe vampire diaries / Дневниците на вампира

the-vampire-diaries
Average: 5 (6 votes)
Година: 
Държава: 
САЩ
Времетраене: 
43 минути

Създаден по мотиви от книгата нa Eл Джей Смит -"The vampire diaries", сериала носещ същото заглавие разказва за драматичният живот на младата и красива ученичка Елена Гилбърт. На пръв поглед всичко е нормално в малкото градче Мистик Фолс, където след трагичен инцидент,в който родителите и умират, остава да живее с брат си и леля си. Когато учебната година започва, любопитството на Елена и нейните приятелки е привлечено от новодошъл ученик - Стефан. Между него и Елена веднага прехвърчат искри, това което обаче тя не знае е, че той крие тъмна тайна. Драмата се заплита когато в града се завръща и по-големият брат на Стефан - Деймън. Двамата братя започват битка за надмощие. Кой от двамата братя ще спечели сърцето на красивата Елена, ще разберете ако гледате сериала изпълнен с много динамика,любов,отмъщение и много, много кръв!
В главните роли ще видите:
Нина Добрев - 21 годишната българка се е снимала в много кино продукции и реклами, но определено изпъква с ролята си в сериала.
Пол Уесли - 28 годишния актьор е участвал в едни от най-известните сериали с малки епизодични роли. Можем да го видим във филми като "Killer movie" i "Gefallene Engel".
Иън Самърхолд - 32 годишния Иън е познат от нашумялият сериал "Lost", снимал се е и във филмите "Pulse" , "Marco Polo", както и в сериала "Smallvillе" където играе главната роля.
Можете да гледате 1-ви сезон на сериала по Btv Cinema.