bTV

Предавания по телевизия bTV

България търси талант

„България търси талант“ е българската версия на американската риалити поредица "Got Talent", създадена от продуцента Саймън Кауъл.
Предаването започна в българския ефир през пролетта на 2010 година и се излъчва от телевизия bTV. През 2012 година стартира и вторият сезон на реалити формата. В него участие могат да вземат всички хора без ограничение във възрастта с всякакви различни умения - професионалисти и аматьори, хора с таланти и хора с желание за изява и всичко, което може да бъде представено пред зрителите. Тази година стана прецедент, като Магърдич Халваджиян беше заместен в журито от Красимир Радков. Останалата част от журито са добре познатите и от първият сезон на формата Любен Дилов син и Хилда Казасян.
Водещите са красавиците Мария Игнатова и Алекс Раева. Победителят и тази година ще грабне голямата награда от 60,000 лева. Всеки вторник от 20:00 до 22:00 чеса се излъчват концертите на живо, а в четвъртък от 21:00 до 22:00 чеса зрителите научават кой продължава към големия финал.

Високи токчета

Високи токчета

Всяка неделя от 12:30 чеса по "Btv", може да следите най-новото лайфстайл токшоу. Четири модерни и известни жени: Юлияна, Людмила, Ива и Гери ще дискутират актуални теми като мода, стил, красота, здраве, социални проблеми и благотворителност. Интересни гости, представящи нови теми и гледни точки. Разпознаваема музика и динамичен интернет блог, засилващ интереса на зрителя. Предаването ще дава отговори на много въпроси ,които зрителят си задава и на които не може да получи отговор никъде другаде.

Нека говорят... с Росен Петров

Нека говорят... с Росен Петров

Основният акцент в предаването са интересните истории, случаи и участниците в тях. Водещият Росен Петров, интервюира известни и неизвестни хора, защото всеки има право да разкаже своята история. Запазена марка на предаването са рубриките - "Опасно близо с Диана Найденова”, "Гражданинът Колев” с репортера Иван Колев и "Героите на Теньо Гогов”, "Операция Слава" - Росен Петров ни среща с историята отблизо.В рубриката "Пожелахте да говори..." която е кулминацията на предаването, водещият интервюира специален гост като накрая на всеки разговор той трябва да продължи изречението Нека говорят...

В джаза събота вечeр

В джаза събота вечeр

Пищно, забавно, вечерно лайфстайл токшоу, изпълнено с много стил, хумор, самоирония и откровения на най-големите български звезди. Единствено по рода си предаване включва в концепцията си джаз музика, танци, рубрики и естествено гвоздея на програмата, интервюто на водещата със специалния гост - Знаменитости, които ще се забавляват истински, защото ще бъдат герои в комични видео материали. Всяка събота от 22:30 чеса, "В джаза събота вечер" ще ви пренесе в света на известните, блясъка и ще ви откъсне от сивото ежедневие с много хумор и хубава музика.

Модерно

Модерно

"Модерно" е предаване за истинската, стилна жена, която иска да е безупречна както с външния си вид, така и в професионалната сфера. Всяка събота от 11:00 чеса се разиграват модни дуели, в които главни участнички са зрителки, решили да импровизират с нова визия. За задачите в модните битки им помагат едни от най-добрите стилисти в България - Добромир Киряков и Августина Маркова - Тути. За да бъде още по-полезно за зрителите, предаването разкрива малките хитрости на фризьорите и гримьорите, показва съвети за самочувствие и здраве от признати лекари, дерматолози и експерти по красота. Екипът на "Модерно" дава модни предложения, достъпни за всеки, доказвайки, че не е нужно да похарчим цяло състояние, за да бъдем стилни. Ако искате да участвате в предаването е достатъчно да искате да се забавлявате, да опитате нещо различно, да поканите приятелка, сестра, майка, колежка или някого, с когото ще ви е приятно да премерите сили.

Гласът на България

Гласът на България

Гласът на България е телевизионно музикалното реалити шоу. Предаването стартира на 18 юли 2011 по телевизия bTV. Шоуто е българска версия на реалити шоуто The voice, излъчено за първи път в Холандия и е създадено от Джон де Мол.

Според създателите на формата, шоуто акцентира най-вече върху музикалния талант на участниците. Четирима вокални изпълнители сред най-успешните в своите жанрове, обучават кандидатите в отбори. Инструменталният съпровод на живо е осигурен от Ку-Ку бенд.

Форматът „Гласът на България“ е в три етапа:

  • Кастинг на тъмно - излъчва три пъти седмично - от понеделник до сряда от 21:00 часа
  • Вокални двубои - излъчват се 3 седмици с по 2 епизода на седмица - понеделник и четвъртък от 21:00 часа
  • Концерти на живо - излъчват се по телевизия bTV от 29 август, като се очаква краят им да е октомври месец
Пълна лудница

Пълна лудница

Пълна лудница се завърна в телевизионния ефир на bTV, напъно обновена, на 9 октомври 2010 г. От тогава, зрителите вече могат да се забавляват не само с отделни скечове, но и с цялостна нова сюжетна линия.

Основната промяна в сюжета на сериала е дело на режисьора и бивш директор на пловдивския Драматичен театър Емо Бонев. Разбира се, любимите актьори на зрителите и феновете на предаването Димитър Рачков, Мария Игнатова, Васил Василев-Зуека и Мария Сапунджиева, както и Албена Михова, Силвестър Силвестъров, Алексей Кожухаров и Румен Угрински, ще продължат да ни забавляват от екрана, но към тях ще се присъединят Виктория Колева, Герасим Георгиев-Геро и други нови попълнения.

В програмата на Пълна лудница можете да гледате изключително забавните пародийни скечове като Сакъз, Доктор Фалус, Топ ченгета, Часът на татко и още много други.

Търси се

Търси се

Седмичното токшоу "Търси" се е едно изцяло позитивно и различно предаване в българския ефир. Водещите Меги и Нели канят специален гост в студиото, като го опознават не само чрез интервюто, но и с разказите от най-близките му хора. "Търси се" се е превърнало с нарицателно за вълнуващи моменти, много емоции и неразказани истории.

bTV Репортерите

bTV Репортерите

bTV Репортерите е специална рубрика за задълбочени репортажи и разследвания на топ журналистите от телевизия bTV, която от септември месец 2008 г. стана част от централната емисия на bTV Новините в събота и неделя.

В bTV Репортерите се разглеждат не само актуални проблеми и събития от седмицата, но и много други теми, интересни за аудиторията на всички възрасти.

От създаването си в края на 2000 г. рубриката се радва на голям зрителски интерес. Репортажите и филмите, излъчени досега в bTV Репортерите, всяка година печелят множество журналистически награди не само от български фестивали, но и от най-престижните международни конкурси.